Breadcrumb

Partner van Santen worden

Op weg naar duurzame, betekenisvolle samenwerkingsverbanden

Waarom partner van Santen worden?

We hechten veel waarde aan duurzame, betekenisvolle samenwerkingsverbanden. Als middelgrote farmaceutische onderneming werken we efficiënt samen om de expertise van innovatieve partnerbedrijven, onderzoeksinstituten en universiteiten te bundelen en benutten. Zo kunnen we de snelheid en grondigheid van het proces van onderzoek en ontwikkeling vergroten en patiënten sneller toegang tot behandelingen bieden.

Patiëntbehoefte en klanttevredenheid vormen onze grootste drijfveer.
We hanteren een responsieve, ondernemende benaderingswijze – ons doel is de gezondheid van de ogen en het gezichtsvermogen te verbeteren, op alle mogelijke manieren: van het aanpassen van producten tot het verkennen van grensverleggende behandelingen die aan onvervulde patiëntbehoeften tegemoetkomen.

We begrijpen de noodzaak tot betaalbare  gezondheidszorg die bij financierders en patiënten speelt. Wij proberen die in evenwicht te brengen met onze wens om ten behoeve van de patiënt te blijven innoveren.

Als volledig geïntegreerde en wereldwijde speler kunnen we dankzij onze uitmuntende onderzoeks- en ontwikkelingscentra, productielocaties en verkoop- en marketingactiviteiten innovatieve producten leveren: een succes waar al onze partners van meeprofiteren.