Breadcrumb

Carrières

Zie de toekomst voor je

Bij Santen streven we ernaar om ons belangrijkste geschenk, het gezichtsvermogen, te beschermen. Daarom doen wij investeringen om de grootste onderneming van de regio op het gebied van oogheelkunde te worden. In de afgelopen twintig jaar hebben we onze aanwezigheid in meer dan 50 markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) versterkt en we zijn altijd op zoek naar ambitieuze, gedreven personen die ons willen helpen de ooggezondheid van patiënten te bevorderen. Als deze beschrijving bij je past, gaan we graag met je in gesprek.

Dit zijn enerverende tijden voor ons en we hebben uitzonderlijke mensen nodig om er samen met ons deel van uit te maken. Meer dan alleen maar deel ervan uitmaken – we zoeken talenten die ons doen groeien en die samen met ons groeien. Het zijn namelijk onze mensen die onze visie werkelijkheid maken: hun passie, creativiteit en expertise maken voor onze patiënten elke dag het verschil.

Als je door nieuwe mogelijkheden wordt gemotiveerd, klaar voor nieuwe uitdagingen bent en in verantwoord zaken doen en trouw blijven aan je waarden gelooft, zou je wel eens de perfecte kandidaat voor een functie bij Santen kunnen zijn.

Onze medewerkers worden interessante en uitdagende kansen geboden die hun blik verbreden en hun carrières een boost geven. Met een grote verscheidenheid aan mogelijke functies en ervaringen binnen onze onderneming helpen we onze teams hun vaardigheden te ontwikkelen en alles uit zichzelf te halen, in een ondersteunende en op samenwerking gerichte omgeving.