Breadcrumb

Santen heeft een meer dan 130 jaar lange geschiedenis in de ontwikkeling van nieuwe oogverzorgingsproducten die het gezichtsvermogen beschermen en behouden. We streven ernaar behandelingen te verbeteren aan de hand van een compleet assortiment van innovatieve geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en diensten voor patiënten en medische professionals, zowel in Europa als wereldwijd.

Als farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in de oogheelkunde beschikt Santen over een brede waaier aan geneesmiddelen en medische hulpmiddelen ter behandeling van droge ogen-syndroom, glaucoom, staar, infecties, allergieën en met de leeftijd verbonden maculadegeneratie (AMD).

Bij alles wat we doen, worden we gedreven door onze wens om de onvervulde behoeften van personen met oog- of zichtproblemen te begrijpen en hierop een antwoord te bieden. Onze productontwikkelingsstrategie drijft op drie aandachtsvelden:

  • Richten op en tegemoetkomen aan onvervulde medische behoeften
  • De kans op technisch succes vergroten
  • De tijd tot aan de introductie verkorten en behandelingen sneller leveren.

Het accent ligt op de ontwikkeling en marketing van niet-geconserveerde geneesmiddelen. We investeren ook aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling van innovatieve technologieën die hand in hand gaan met onze bestaande en toekomstige productassortiment.