Breadcrumb

Pers

 

Mandatory

Santen en zijn partners verzamelen en gebruiken de gegevens die in het bovenstaande formulier met betrekking tot vragen van de media zijn verstrekt, uitsluitend met het doel om uw verzoek in behandeling te nemen en contact met u op te nemen.

Verplichte velden zijn met een sterretje gemarkeerd (*), aangezien deze velden vereist zijn om uw verzoek te kunnen verwerken en contact met u op te nemen.


U verstrekt uw gegevens vrijwillig: als u weigert om gegevens te verstrekken, kunnen we uw verzoek niet verwerken en geen contact met u opnemen.

De door u verstrekte contactgegevens en andere persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en beveiligd opgeslagen in overeenstemming met de geldende wetten en interne beleidslijnen.

Uw gegevens worden intern binnen Santen met bevoegd personeel en externe partijen op basis van noodzaak uitgewisseld, uitsluitend met het doel uw verzoek op gepaste wijze af te handelen.

De partners van Santen en andere ontvangende externe partijen kunnen in derde landen gevestigd zijn, waar het niveau van gegevensbescherming niet even adequaat is als in het land waar u woonachtig bent.

Als dit het geval is, dragen we er zorg voor dat gepaste maatregelen met betrekking tot de bescherming van gegevens worden getroffen door contractuele overeenkomsten af te sluiten die vallen onder art. 46 van de AVG, om een adequate gegevensbescherming en een veilige verwerking van uw persoonsgegevens te waarborgen.    

U kunt uw persoonsgegevens inzien, aanvullen of wijzigen, verzoeken om de verwijdering of overdraagbaarheid ervan, de verwerking ervan beperken of tegen verdere verwerking ervan bezwaar maken. Ook kunt u uw toestemming op elk gewenst moment intrekken.   

Meer informatie over onze algemene toewijding aan privacy vindt u in de privacyverklaring van Santen. 

Als u van uw rechten op het vlak van de bescherming van gegevens wilt gebruikmaken of als u een andere vraag over privacy hebt, verzoeken we u contact op te nemen met de privacyafdeling voor EMEA van Santen op het volgende e-mailadres: privacy-emea@santen.com.